Välkomna till Brännskär
1 - 8 juli 2018

Brännskär är ett skärgårdshemman och en gästhamn som ligger i Nagu, alldeles söder om Kirjais, och där kommer Vinden drar 2018 att ordnas.

Det går att anmäla sig på adressen vindendrar2018@gmail.com.
Här är arrangörsgruppens inbjudan.

Berätta i anmälan vilka ni är, och ange epostadresser och gärna även mobiltelefonnummer. Berätta också om ni kommer med egen båt och i så fall hur många extra ni har plats för på utflykter under veckan. Det finns ett tak på antalet deltagare i år på 150 vuxna – men obegränsat antal barn och ungdomar – och det är först till kvarn som gäller. Anmälan är bekräftad när deltagaravgiften är betald.

För er som kommer västerifrån utan egen båt kan det vara bra att veta att det går en eskader från Åland, där det kan finnas plats i båtarna. Bl a seglar Storbåten Cajsa som ungdomsbåt. Håll utkik på Ålands Skötbåtsförenings hemsida och Facebookgrupp för mer info om detta.

Deltagaravgiften för hela veckan är 70 € för de stora, och 30 € för dem under 25 år som ännu studerar. För dem under 7 år är det helt gratis.

Avgiften betalas till kontot Vinden drar 2018 i Nordea.
IBAN: FI93 2422 2004 0022 85, BIC: NDEAFIHH

Exakta koordinater är N 60°05'2 E 21°58,6 och det finns mer information om platsen på den här länken: http://www.brannskar.fi/sv/besok-brannskar/hitta-till-oss.

Klicka här för veckans preliminära program.

Här finns mer information om passbåtens tidtabell från Kirjais och annan detaljinfo , och det är också kontinuerlig uppdatering av information på Facebookgruppen Vinden drar.